Mikulás sapka
Piacod.hu Több, mint egy online piactér

Diákmunka junior fejlesztő

Hirdetés leírása

Junior fejlesztő - Diákmunkatárs

A debreceni központú Ozeki Kft. Magyarország egyik legismertebb szoftvercége. A cégünk által gyártott szoftverek és alkalmazások magas színvonalúak, innovatívak, és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek hatékonyan segítik ügyfeleinket az üzleti folyamatok optimalizálásában és a kommunikáció javításában.
Programozás, fejlesztés és informatika iránt elhivatott egyetemi hallgatókat keresünk. A munkavégzés heti 2-5 napban zajlik, reggel 8:00 és délután 16:30 között, fél órás ebédszünettel. Rugalmas a munkabeosztás, így lehetőséged van a munkaóráidat az egyetemi tanulmányaidhoz, vizsgáidhoz igazítanod. Olyan szakmai fejlődést biztosítunk, amellyel nemzetközileg elismert tudásra tehetsz szert a fejlesztés számos területén. A csapatunk tagjai támogatják egymást a munkájuk során.

Mit várunk az ideális jelölttől:
Ha éppen aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel programtervező-, mérnökinformatikus- és/vagy gazdaságinformatikus szakon, és érdekel a programozás és az informatika világa, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk! Fontos számunkra, hogy szenvedéllyel és elkötelezettséggel állj a feladataidhoz, és törekedj a kiváló minőségű munkára. Az objektum-orientált gondolkodás, a megbízhatóság, az együttműködés és a pontosság alapvető elvárások számunkra. Emellett legalább középfokú angol nyelvtudásra is szükséged lesz a munkavégzés során.

Előnyök:
Természetesen előnyt jelent, ha rendelkezel JAVA, C#.net vagy más programozási nyelvek ismeretével, valamint, ha már saját fejlesztéseket is készítettél. A Linux rendszer használata szintén előnyt jelent, de ha még nem vagy jártas benne, ne aggódj, a munka során több éves tapasztalattal rendelkező, szakértő feletteseid segítenek abban, hogy megismerd és elsajátítsd a szükséges ismereteket.

Milyen területekkel fogsz foglalkozni?
A munkavégzés során számos izgalmas területtel fogsz találkozni, mint például a legújabb kommunikációs technológiákkal, mobilalkalmazás-fejlesztéssel, chat fejlesztéssel és webfejlesztéssel. Emellett részt vehetsz a https://myozeki.com és https://ozekichat.com webes platformok fejlesztésében, valamint az https://android-sms-gateway.com mobilalkalmazás készítésében is.


Munkavégzés helye:
Biztosítjuk az otthoni munkavégzést, így a megszokott környezetedben, a saját eszközeiddel dolgozhatsz.

Bér: 13 000 Ft / nap

Az oldal, ahol a munkaleírást megtalálhatod:
https://jobs.ozeki.hu/p_1687-junior-developer.html

Ha úgy érzed, hogy ez a lehetőség számodra ideális, ne habozz, jelentkezz minél hamarabb az alábbi email címre: job@ozeki.hu. Küldd el a job@ozeki.hu e-mail címre a fényképes önéletrajzodat és a jelentkezési adatlapot, amelyet a https://jobs.ozeki.hu/ oldalon találsz.
Ne maradj le erről az izgalmas lehetőségről, csatlakozz hozzánk, és légy részese egy innovatív és fejlődő csapatnak!

Folyamatosan várjuk a jelentkezőket!


Weboldal: Link


    Pályakezdő

13 000 Ft

Infó

Hirdetés típusa: Magán

Feladás ideje: Május 03

Kapcsolatfelvétel

Feladója: ozeki További hirdetései

Küldj üzenetet:

Helyszín

Debrecen Google maps url